TILLSAMMANS MOT FRAMTIDEN

I NEKTAB är alla medarbetare en viktig kugge för att tillsammans driva utvecklingen av ett hållbart samhälle. Varje enskild medarbetare besitter sina värdefulla talanger, sin gedigna kompetens och personlighet. Vi är stolta över bolagets höga medarbetarnöjdhet och vi har som mål att vara den mest attraktiva arbetsgivaren. NEKTAB erbjuder förmånliga arbetsvillkor och möjlighet att utvecklas. Hos oss är du viktig. Välkommen att göra karriär på NEKTAB!

LEDIGA JOBB

Vi vet att medarbetare som får kompetensutveckling och generösa arbetsvillkor inte bara mår bra, utan presterar också bra. I ett tillväxtbolag som NEKTAB finns det alltid behov av nya medarbetare och vi har ett brett spektra av intressanta tjänster. Om du trivs att arbeta med lyhörda, pålitliga och drivande kollegor bör du söka dig till oss.

STUDENT?

Är du på väg ut i arbetslivet? NEKTAB är arbetsgivaren som erbjuder dig trygghet och plats i vårt team. Du får möjlighet att använda dina nyvunna kunskaper och införskaffa nya genom relevanta utbildningar. Du kommer att ha en mentor som vägleder dig i din utveckling. Genom praktik, examensarbete eller anställning, får du hos oss värdefull erfarenhet och en rolig arbetsvardag.

ÄR DU LYHÖRD, PÅLITLIG OCH DRIVANDE?

Vill du arbeta hos en attraktiv arbetsgivare med goda arbetsvillkor och utvecklingsmöjligheter, men vet inte vad du ska söka för tjänst? Vi är alltid nyfikna på nya förmågor. Välkommen att lämna en intresseanmälan.