fbpx
Hoppa till innehåll

En attraktiv arbetsgivare som designar Sveriges elnät

NEKTAB är ett konsultbolag som startade 2007 och är idag över 120 medarbetare. Vi är ledande specialister inom elnätslösningar, som arbetar med att designa Sveriges elnät tillsammans med våra partners och kunder. Vi har kunskap inom projektering, tillstånd, GIS, markförhandling, jordningsteknik, konstruktion med mera och arbetar för att driva på en hållbar utveckling och att möjliggöra för energiomställningen.

För oss betyder en attraktiv arbetsgivare att våra medarbetare tycker om sin arbetsplats och att vi tillsammans arbetar utefter vår värdegrund kombinerat med bra förmåner. Vi lyssnar på medarbetarna via medarbetarsamtal, medarbetarundersökningar och nära ledarskap.

Skicka en spontanansökan

 

”Det finns möjlighet att prova på mer än en sak. Jag som anställd har fått möjlighet till personlig utveckling och kompetensutveckling och kan hoppa på olika typer av interna projekt som jag tycker verkar intressant. Nyligen fick jag möjlighet att ingå i en nystartad Sol och Vind-grupp, med syftet att bredda bolagets arbete kopplat till förnybar energi”

Emil Nordstrand, projektledare och beredare