fbpx
Hoppa till innehåll

ARBETSPLATSEN NEKTAB

En väsentlig del i vår företagskultur är samarbetet kollegor emellan, där vi är lyhörda gentemot varandra. Hos oss finns ingen prestige, det viktigaste är att vi tillsammans är drivande och pålitliga. Trots att vi är utspridda på olika kontor i hela Sverige ser vi kontinuerligt till att träffas och göra roliga saker tillsammans, resor, konferenser och aktiviteter.

Hos oss är välmående och god arbetsmiljö av största vikt. Vi vill att våra medarbetare ska ha möjlighet att arbeta hemifrån, likväl ha en arbetsplats med kollegor för socialt utbyte. Vi erbjuder flexibla arbetstider, kontinuerlig fortbildning och friskvård.

Lediga jobb och exjobb

Se alla våra lediga jobb och exjobb

Skicka en spontanansökan

Om du är en lyhörd, drivande och pålitlig person, som vill jobba med att bygga upp framtidens elnät är du välkommen att skicka en spontanansökan till oss. Här kan du läsa om alla kompetenser vi har inom bolaget. Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss, läs gärna intervjuerna med Eva, Mattias eller Linnea där de berättar om sina yrkesroller och hur det är att arbeta på NEKTAB.

 

”Det finns möjlighet att prova på mer än en sak. Jag som anställd har fått möjlighet till personlig utveckling och kompetensutveckling och kan hoppa på olika typer av interna projekt som jag tycker verkar intressant. Nyligen fick jag möjlighet att ingå i en nystartad Sol och Vind-grupp, med syftet att bredda bolagets arbete kopplat till förnybar energi”

Emil Nordstrand, projektledare och beredare