fbpx
Hoppa till innehåll

Uppdragsledande anläggningskonstruktör inom stationer

NEKTAB söker Uppdragsledande anläggningskonstruktör inom stationer

Energibranschen går mot en spännande och ljus framtid. I omställningen mot mer förnybar energi och förstärkning av elnätet arbetar vi med allt ifrån de mindre till de största aktörerna i branschen där vi behöver din expertis som anläggningskonstruktör. Vill du bli en av oss?

Vilka är vi?

NEKTAB är ett medarbetarägt konsultbolag som bildades år 2007. Vi levererar kvalificerade tjänster inom bland annat elkraft, GIS, tillstånd, markförhandling och geoteknik. Vi har kontor på 15 orter i Sverige och verkar tillsammans med våra partners i hela landet. Besök gärna www.nektab.se. En väsentlig del i vår företagskultur är samarbetet kollegor emellan, där vi är lyhörda gentemot varandra. Hos oss finns ingen prestige, det viktigaste är att vi tillsammans är drivande och pålitliga. Trots att vi är utspridda på olika kontor i hela Sverige ser vi kontinuerligt till att träffas och göra roliga saker tillsammans, resor, konferenser och aktiviteter.

Tjänsten som uppdragsledande anläggningskonstruktör

Vi avser bygga upp en stationsgrupp med anläggningskonstruktörer. Gruppen omsätter idag tillsammans med våra underkonsulter mer än 20 miljoner kr. Våra egna stationsresurser sitter idag i Karlstad, Stockholm, Kristianstad och Växjö.. Gruppen kommer vara inriktad på leveranser av kompletta konstruktionsunderlag samt projektledning, idrifttagning och provning av både ombyggnader och nya stationer samt kontrollanläggning. Arbetsuppgifterna är varierande och kan även komma att innefatta anbudsarbete.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är utbildad elkraftsingenjör eller på annat sätt byggt upp rätt kompetens inom anläggningskonstruktion. Vi tror att du har flera års erfarenhet av branschen och är van vid att jobba som projektledare. Du är en ledare som kan inspirera juniora kollegor, stötta med kunskap samt tycker om att jobba i team och samarbeta med andra.  

Det är meriterande om du har möjlighet att resa då kunder och projekten är utspridda i Sverige.

Vi ser fram emot att träffa dig.

Anställningsform: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt ök

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 2

Sysselsättningsgrad: 100%

Län: Sverige

Land: Sverige

Kontakt: Johan Osterloh, Johan.Osterloh@nektab.se Tfn: 072-1483521

Publicerat:  2022-11-22

Sista ansökningsdag: 2023-02-28

Ansök här: https://forms.office.com/r/PwYL4uP60e