fbpx
Hoppa till innehåll

Projektörer för lokalnät, regionnät och ställverk i Karlstad.

Energibranschen går mot en spännande och ljus framtid. I omställningen mot mer förnybar energi och förstärkning av elnätet arbetar vi med de största aktörerna i branschen där vi behöver din expertis som projektör inom lokalnät, regionnät och ställverk. Vill du bli en del av NEKTAB med placering i Karlstad?

Vilka är vi?

NEKTAB är ett medarbetarägt konsultbolag som bildades år 2007. Vi levererar kvalificerade tjänster inom elkraftteknik inom alla spänningsnivåer. Vi har kontor på 14 orter i Sverige och verkar i hela landet. Besök gärna www.nektab.se.

På Karlstadkontoret sitter blandade kompetenser i form av kraftledningsprojektörer, GIS-ingenjörer, beredare, markförhandlare och HR. Gruppen i Karlstad består idag av 10 medarbetare.

Vad kan NEKTAB erbjuda dig?

En väsentlig del i vår företagskultur är samarbetet kollegor emellan där vi hjälper och ställer upp för varandra. Hos oss finns ingen prestige, det viktigaste är att vi tillsammans är drivande, pålitliga och lyhörda! Trots att vi är utspridda på olika kontor i hela Sverige ser vi kontinuerligt till att träffas och göra roliga saker tillsammans, resor, konferenser och aktiviteter.

Hos oss är välmående och god arbetsmiljö av största vikt. Vi vill att våra medarbetare ska ha möjlighet att arbeta hemifrån, likväl ha en arbetsplats med kollegor för socialt utbyte. Vi erbjuder flexibla arbetstider, kontinuerlig fortbildning, friskvård och möjlighet till förmånsbil med mera.

Vad kan du hjälpa oss med?

För att hjälpa våra kunder att möta upp de behov som finns så söker vi flera projektörer inom lokalnät, regionnät och ställverk med placeringsort Karlstad.  

Vi behöver din kompetens gällande lokalnät, regionnät och ställverk!

Samarbetet mellan kollegor inom olika kompetensområden som exempelvis projektadministration, tillståndshantering, inmätning, skogsvärdering och fastighetsjuridik kommer bli en del av det dagliga arbetet hos oss.

Din erfarenhet

Vi söker dig som är ingenjör inom elkraftteknik eller motsvarande. Vi tror att du har minst 3 års erfarenhet av arbete med 0,4 – 130 kV ledningar. Du har goda kunskaper inom EBR, AB, ABT, ESA.

Det är meriterande om du har agerat BAS-P/U.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Anställningsform                                   Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning                   Heltid

Tillträde                                                   Snarast

Löneform                                                 Månadslön

Antal lediga befattningar                     

Sysselsättningsgrad                             100%

Ort                                                           Karlstad

Län                                                           Värmlands län

Land                                                        Sverige

Kontakt                                          christian.olsson@nektab.se, Tele: 0767 72 46 20

Publicerat                                               2021-12-13

Sista ansökningsdag                             2022-01-31

Ansök här:                                             https://forms.office.com/r/PwYL4uP60e