fbpx
Hoppa till innehåll

NEKTAB söker Markförhandlare

Energibranschen går mot en spännande och ljus framtid. I omställningen mot mer förnybar energi och förstärkning av elnätet behöver vi din expertis som markförhandlare. Vill du bli en av oss?

NEKTAB är ett medarbetarägt konsultbolag som bildades år 2007. Vi levererar kvalificerade tjänster inom elkraftteknik inom alla spänningsnivåer. Vi har kontor på flera orter i Sverige och verkar i hela landet. Läs mer på nektab.se. En väsentlig del i vår företagskultur är samarbetet kollegor emellan, där vi är lyhörda gentemot varandra. Hos oss finns ingen prestige, det viktigaste är att vi tillsammans är drivande och pålitliga. Trots att vi är utspridda på olika kontor i hela Sverige ser vi kontinuerligt till att träffas och göra roliga saker tillsammans, resor, konferenser och aktiviteter. Vi erbjuder en arbetsplats med stora möjligheter att påverka, flexibla arbetstider och förmåner.

Mer om tjänsten                                                                                                           

För att möta våra kunders behov behöver vår GIS- och Markgrupp förstärkas. Vi är idag nio personer stationerade i Karlstad, Arvika, Norrköping, Västerås och Trollhättan. Gruppen är inriktad på markåtkomst, skadereglering, skogliga tjänster och GIS. Som markförhandlare kommer du i huvudsak arbeta med markåtkomstfrågor och eventuellt skogliga tjänster inom olika infrastrukturer. I arbetsuppgifterna ingår b.la markförhandling, fastighetsrättsliga frågor, värdering och skadereglering av skog och åkermark, representera våra kunder i kontakt med markägare och myndigheter. I tjänsten förekommer resor, därav är körkort ett krav. Beroende på din bakgrund kan det även bli aktuellt med projektledning/uppdragsledning.  

Vem söker vi?

Vi ser att du har en akademisk utbildning som jägmästare, skogsmästare, lantmätare, jurist eller motsvarande. Erfarenhet från infrastrukturprojekt, fastighetsrätt och tidigare arbete som markförhandlare är meriterande.

Du är en social person som arbetar strukturerat och metodiskt, samt uttrycker dig väl i tal och skrift. Du tycker om att arbeta i projektform där tempot kan variera. Vi tror att du drivande och har ett affärsmässigt synsätt.  Vi lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Eftersom du kommer ha kontakt med många externa aktörer behöver du kunna skapa samt vårda relationer. Detta gör du helst genom att vara social, kommunikativ samt samarbetsvillig.

Få en insyn vad en markförhandlare gör hos oss, läs den här intervjun med en av våra kollegor.

Vid frågor om tjänsten, hör av er till rekryterade chef Simon Benjaminsson, 073 058 0100.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Ansökningsformulär https://forms.office.com/r/PwYL4uP60e

Anställningsform                                   Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning                   Heltid

Tillträde                                                   Snarast

Löneform                                                 Månadslön

Antal lediga befattningar                     2

Sysselsättningsgrad                            100%

Ort                                                          Hela Sverige

Län                                                         –

Land                                                       Sverige

Kontakt                                                 Gruppchef, Simon Benjaminsson, simon.benjaminsson@nektab.se , 073 058 0100

Publicerat                                              2022-08-29

Sista ansökningsdag                          2023-01-31