fbpx
Hoppa till innehåll

NEKTAB söker Markförhandlare med fokus på skogsfrågor

Fram till år 2045 kommer behovet av el fördubblas! Energibranschen är därför en av de kanske viktigaste och mest spännande branscher att jobba inom idag. Just nu söker NEKTAB dig som är markförhandlare och som vill förstärka vår GIS och Markåtkomst-grupp på något av våra kontor i södra eller mellersta Sverige. Vill du bidra till energiomställningen med dina kunskaper som markförhandlare?

Vilka är NEKTAB?

NEKTAB är ett medarbetarägt konsultbolag som bildades år 2007. Vi levererar kvalificerade tjänster inom elkraft, tillstånd, GIS, markåtkomst, geoteknik med mera. Vi har kontor på 18 orter i Sverige och verkar tillsammans med samarbetspartners i hela landet.

GIS och Markåtkomst-gruppen är idag nio personer som är stationerade i Karlstad, Arvika, Norrköping, Västerås och Trollhättan. Gruppen är inriktad på markåtkomst, skadereglering, skogliga tjänster och GIS.

Arbetsplatsen NEKTAB – Karriärföretag 2023

En väsentlig del i vår företagskultur är samarbetet kollegor emellan, där vi är lyhörda gentemot varandra. Hos oss finns ingen prestige, det viktigaste är att vi tillsammans är drivande och pålitliga. Trots att vi är utspridda på olika kontor i hela Sverige ser vi kontinuerligt till att träffas och göra roliga saker tillsammans, resor, konferenser och aktiviteter.

Kulturen bygger också på att medarbetare ska få möjlighet till utveckling. Under år 2022 har vi bl.a. startat en hållbarhetsgrupp, med syftet att arbeta in hållbarhet som en tydligare del i vår vardag, och en sol- och vind-grupp som har som syfte att öka andel uppdrag inom förnybar energi. Vi vill att våra medarbetare ska får möjlighet att växa i nya uppgifter. Det är av den anledningen vi blivit utnämnda till Karriärföretag 2023.

Hos oss är välmående och god arbetsmiljö av största vikt. Våra medarbetare har alltid möjlighet att arbeta hemifrån, men har likväl en arbetsplats med kollegor för socialt utbyte. Vi erbjuder flexibla arbetstider, kontinuerlig fortbildning, friskvård och möjlighet förmånsbil.

Dina arbetsuppgifter som markförhandlare

Som markförhandlare kommer du i huvudsak arbeta med markåtkomstfrågor och skogliga tjänster inom olika infrastrukturer. I arbetsuppgifterna ingår b.la markförhandling, fastighetsrättsliga frågor, skogsvärdering och skadereglering av skog och åkermark, representera våra kunder i kontakt med markägare och myndigheter.

I tjänsten förekommer resor därav är körkort ett krav. Beroende på din bakgrund kan det även bli aktuellt med projektledning/uppdragsledning.  

Läs mer om vad en markförhandlare på NEKTAB gör här!

Din erfarenhet och egenskaper

Vi ser att du har en akademisk utbildning som jägmästare, skogsmästare, eller likvärdig. Erfarenhet från infrastrukturprojekt, fastighetsrätt och tidigare arbete som markförhandlare är meriterande.

Du är en social person som arbetar drivet och strukturerat, samt uttrycker dig väl i tal och skrift. Du tycker om att arbeta i projektform där tempot kan variera. Eftersom du kommer ha kontakt med många externa aktörer behöver du kunna skapa samt vårda relationer. Som konsult behöver du också ha ett affärsmässigt synsätt.

Hör gärna av er vid frågor till rekryterade chef Simon Benjaminsson, 073 058 0100.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform                                   Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning                   Heltid

Tillträde                                                   Snarast

Löneform                                                 Månadslön

Antal lediga befattningar                     1

Sysselsättningsgrad                            100%

Ort                                                        Något av våra kontor i Götaland eller Svealand

Kontakt                                                 Gruppchef Simon Benjaminsson, simon.benjaminsson@nektab.se, 073 058 0100

Publicerat                                             2023-03-13

Sista ansökningsdag                          2023-04-30

Sök här:     https://forms.office.com/r/PwYL4uP60e