fbpx
Hoppa till innehåll

Senior inom lokalnätsprojekt i Norra Sverige Kopiera

Energibranschen går mot en spännande och ljus framtid. I omställningen mot mer förnybar energi och förstärkning av elnätet arbetar vi med de största aktörerna i branschen där vi behöver din expertis som projektör, beredare eller projektledare inom lokalnät. Vill du bli en del av gruppen Elkraft Norr i Sundsvall eller Östersund, Örnsköldsvik, Torpshammar eller Härnösand?

Vilka är vi?

NEKTAB är ett medarbetarägt konsultbolag som bildades år 2007. Vi levererar kvalificerade tjänster inom elkraftteknik inom alla spänningsnivåer. Vi har kontor på 14 orter i Sverige och verkar i hela landet. Besök gärna www.nektab.se.

Gruppen Elkraft Norr består idag av 10 anställda där merparten finns på kontoren i Örnsköldsvik, Härnösand och Torpshammar. Gruppen är inriktad mot projekt inom lokalnät både åt beställare och entreprenörer.

Vad kan NEKTAB erbjuda dig?

En väsentlig del i vår företagskultur är samarbetet kollegor emellan, där vi är lyhörda gentemot varandra. Hos oss finns ingen prestige, det viktigaste är att vi tillsammans är drivande och pålitliga. Trots att vi är utspridda på olika kontor i hela Sverige ser vi kontinuerligt till att träffas och göra roliga saker tillsammans, resor, konferenser och aktiviteter.

Hos oss är välmående och god arbetsmiljö av största vikt. Vi vill att våra medarbetare ska ha möjlighet att arbeta hemifrån, likväl ha en arbetsplats med kollegor för socialt utbyte. Vi erbjuder flexibla arbetstider, kontinuerlig fortbildning, friskvård och möjlighet till förmånsbil.

Vad kan du hjälpa oss med?

För att hjälpa våra kunder att möta upp de behov som finns i landets norra delar söker vi en senior projektör, beredare eller projektledare inom lokalnät till gruppen Elkraft Norr, med placeringsort i Sundsvall, Östersund, Örnsköldsvik, Torpshammar eller Härnösand.

Vi behöver din kompetens gällande beredning, projektering och projektledning av lokalnätsprojekt.

Samarbetet mellan kollegor inom olika kompetensområden som exempelvis projektadministration, tillståndshantering, inmätning, skogsvärdering och fastighetsjuridik kommer bli en del av det dagliga arbetet hos oss.

Vi hoppas även att du känner glädje av att dela med dig av din kunskap till våra juniorer och på så sätt hjälpa oss att bli ännu bättre.

Din erfarenhet

Vi söker dig som är ingenjör inom elkraftteknik eller motsvarande. Vi tror att du har minst 5 års erfarenhet av arbete med 0,4 – 24 kV ledningar. Du har goda kunskaper inom EBR, AB 04, ABT 06, ESA. Vi tror att du är en erfaren projektledare och/eller är diplomerad beredare samt har agerat Bas P/U.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Anställningsform                                   Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning                   Heltid

Tillträde                                                   Snarast

Löneform                                                 Månadslön

Antal lediga befattningar                      1

Sysselsättningsgrad                             100%

Ort                                                            Ospecificerad arbetsort

Län                                                           Ospecificerad arbetsort

Land                                                        Sverige

Kontakt                                          christian.olsson@nektab.se, Tele: 0767 72 46 20

Publicerat                                               2021-11-15

Sista ansökningsdag                             2021-12-18

Ansök här:                                             https://forms.office.com/r/PwYL4uP60e