fbpx
Hoppa till innehåll

Erfarna kraftledningsprojektörer

Energibranschen går mot en spännande och ljus framtid. I omställningen mot mer förnybar energi och förstärkning av elnätet arbetar vi med de största aktörerna i branschen där vi behöver din expertis som kraftledningsprojektör. Vill du bli en av oss?

Vilka är vi?

NEKTAB är ett medarbetarägt konsultbolag som bildades år 2007. Vi levererar kvalificerade tjänster inom elkraftteknik inom alla spänningsnivåer. Vi har kontor på 15 orter i Sverige och verkar i hela landet. Besök gärna www.nektab.se.

Vi behöver stärka upp vår transmission- och regionnätsgrupp med en erfaren kraftledningsprojektör. Gruppen består idag av 10 anställda samt flera samarbetspartners stationerade i Östersund, Karlstad, Lidköping, Söderhamn och Stockholm. Gruppen är inriktad på projektering och konstruktion av kraftledningar, projektledning och nätutredningar.

Vad kan NEKTAB erbjuda dig?

En väsentlig del i vår företagskultur är samarbetet kollegor emellan, där vi är lyhörda gentemot varandra. Hos oss finns ingen prestige, det viktigaste är att vi tillsammans är drivande och pålitliga. Trots att vi är utspridda på olika kontor i hela Sverige ser vi kontinuerligt till att träffas och göra roliga saker tillsammans, resor, konferenser och aktiviteter.

Hos oss är välmående och god arbetsmiljö av största vikt. Vi vill att våra medarbetare ska ha möjlighet att arbeta hemifrån, likväl ha en arbetsplats med kollegor för socialt utbyte. Vi erbjuder flexibla arbetstider, kontinuerlig utbildning, friskvård och möjlighet till förmånsbil.

Vad kan du hjälpa oss med?

Vi behöver din expertis gällande de tekniska luftledningsaspekterna och i projektens olika stadier, från utredningsfas till detaljprojektering. Detta ger varierande och spännande arbetsuppgifter såsom stråk- och sträckningsutredning ur byggbarhetsperspektiv, stolpplacering, linberäkning, konstruktion av stolpar och framtagning av ritningar. Du kommer ha ett nära samarbete med de andra kompetenserna i projekten vilket kan inkludera bland annat fältbesök med mät och GIS, tekniskt stöd åt koncessionshandläggare och framtagning av underlag inför markvärdering.

Din erfarenhet

Vi söker dig som är civil-/högskoleingenjör inom maskinteknik, elkraftteknik eller motsvarande. Vi tror att du har flera års erfarenhet av arbete med luftledningar 40 – 400 kV samt att konstruera både trä- och stålstolpar. Du har goda kunskaper inom Microstation och stolpplaceringsprogrammet ICEtow. Vi tror även att du är en van projektledare. Då tjänsten är anpassningsbar efter kompetens är det meriterande om du har agerat BAS-P samt har kunskap inom fundament, magnetfältsberäkningar, inmätning eller anbudsarbete.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Anställningsform                                   Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning                   Heltid

Tillträde                                                   Snarast

Löneform                                                Månadslön

Antal lediga befattningar                      2

Sysselsättningsgrad                              100%

Ort                                                         Ospecificerad

Län                                                        Ospecificerad

Land                                                         Sverige

Kontakt                                                    christian.olsson@nektab.se Tele: 0767 72 46 20

Publicerat                                                2022-12-20

Sista ansökningsdag                             2023-02-20

Ansök här:                                              https://forms.office.com/r/PwYL4uP60e