fbpx
Hoppa till innehåll

Junior kraftledningsprojektör

Energibranschen går mot en spännande framtid med en stor marknad framåt. I omställningen mot mer förnybar energi och förstärkning av elnätet behöver vi nu utöka vår transmission- och regionnätsgrupp för att möta marknadens behov.

Rollen som kraftledningsprojektör

Som kraftledningsprojektör planerar du framtidens kraftledningar med hänsyn till tekniska aspekter. Det innebär att föreslå var luftledningar ska gå, vilken typ av stolpkonstruktioner som ska användas och var varje stolpe ska stå med hänsyn till bland annat byggbarhet, intressen, miljö och ekonomi.

Rollen erbjuder varierande arbetsuppgifter inklusive dimensionering och andra beräkningar, rita i CAD-program (microstation), hantering av kartunderlag, fältbesök (vandring i skog), ta ut materiallistor och upprätta bygghandlingar. Det finns goda möjligheter att påverka inriktning på arbetsuppgifter och att utvecklas mot både teknisk specialist och projektledare.

Om NEKTAB

NEKTAB är ett medarbetarägt konsultbolag som bildades år 2007. Vi levererar kvalificerade tjänster inom bland annat elkraftteknik, GIS, markåtkomst, geoteknik och tillstånd. Vi har kontor på 14 orter i Sverige och verkar tillsammans med partners i hela landet. Besök gärna www.nektab.se.

En väsentlig del i vår företagskultur är samarbetet kollegor emellan, där vi är lyhörda gentemot varandra. Hos oss finns ingen prestige, det viktigaste är att vi tillsammans är drivande och pålitliga. Trots att vi är utspridda på olika kontor i hela Sverige ser vi kontinuerligt till att träffas och göra roliga saker tillsammans, resor, konferenser och aktiviteter.

Hos oss är välmående och god arbetsmiljö av största vikt. Vi vill att våra medarbetare ska ha möjlighet att arbeta hemifrån, likväl ha en arbetsplats med kollegor för socialt utbyte. Vi erbjuder flexibla arbetstider, kontinuerlig fortbildning, friskvård och möjlighet till förmånsbil.

Vem söker vi?

Vi söker en lyhörd, pålitlig och drivande person. Vi tror att du studerat civilingenjörsprogrammet inom teknisk fysik, maskinteknik eller motsvarande och har ett intresse för mekanik. Kanske har du arbetat något år eller kommer direkt från skolan. Du trivs bra med att jobba självständigt men samarbetar även bra i grupp. Vi tror även att du uppskattar att kunna variera mellan kontorsjobb och att vara ute i naturen. Erfarenhet av CAD-program är meriterande. Körkort är ett krav.

Placeringsort och startdatum

Vi ser gärna att du sitter på vårt kontor i Stockholm (Sundbyberg) eller Karlstad, men det finns även möjlighet att sitta på något av våra andra kontor i Sverige. Tillträde är flexibelt, efter sommaren 2022.

Kontakt och ansökan

Mejla CV och personligt brev till linnea.sjoholm@nektab.se

Vid frågor, kontakta Linnea Sjöholm på linnea.sjoholm@nektab.se alternativt 0724551500.

Sista ansökningsdag är 12e juni 2022.