fbpx
Hoppa till innehåll

Elkraftsingenjör – Stockholm

Energibranschen står inför omfattande utmaningar de kommande åren. Omställningen mot mer förnybar energi och förstärkning av elnätet innebär stora investeringar för elnätsbolagen i Sverige och ökar resursbehovet hos oss på NEKTAB. Därför behöver vi din expertis som projektör, konstruktör eller projektledare inom elkraft med placering i Stockholm – Är du vår nästa kollega?

Vilka är vi?

NEKTAB är ett medarbetarägt konsultbolag som bildades år 2007. Vi levererar kvalificerade tjänster inom elkraftteknik inom alla spänningsnivåer. Vi har kontor på 16 orter i Sverige och verkar i hela landet. Besök gärna www.nektab.se om du vill veta mer.

Gruppen Elkraft öst består idag av 20 anställda där merparten finns på kontoren i Stockholm, Västerås och Norrköping. Gruppen är inriktad mot projekt inom elkraft på samtliga spänningsnivåer både åt beställare, entreprenörer och andra aktörer.

Vad kan NEKTAB erbjuda dig?

En väsentlig del i vår företagskultur är samarbetet kollegor emellan, där vi är lyhörda gentemot varandra. Hos oss finns ingen prestige, det viktigaste är att vi tillsammans är drivande och pålitliga. Trots att vi är utspridda på olika kontor i hela Sverige ser vi kontinuerligt till att träffas och göra roliga saker tillsammans, så som resor, konferenser och aktiviteter.

Välmående och god arbetsmiljö är av största vikt. Vi vill att våra medarbetare ska ha möjlighet att arbeta hemifrån, likväl ha en arbetsplats med kollegor för socialt utbyte. Vi erbjuder flexibla arbetstider, kontinuerlig fortbildning, friskvård och möjlighet till förmånsbil.

Vad kan du hjälpa oss med?

För att hjälpa våra kunder att möta upp de behov som finns i stor-Stockholm så söker vi en elkraftsingenjör till gruppen Elkraft Öst, med placering i Stockholm (Sundbyberg).

Dina arbetsuppgifter kommer vara att bistå våra kunder i arbetet med nybyggnation och ombyggnation av elnät, främst i stadsmiljö. Vi har många spännande kunder och uppdrag i regionen och söker därför brett bland olika roller och kompetenser. Samarbete är en viktig del av det dagliga arbetet hos oss. Det sker exempelvis mellan olika kompetensområden som projektadministration, tillståndshantering, inmätning, skogsvärdering och fastighetsjuridik

Din erfarenhet

Vi söker dig som är ingenjör inom elkraftteknik eller motsvarande, alternativt har annan arbetslivserfarenhet är likvärdig.

Du har goda kunskaper inom IT, EBR, AB 04, ABT 06 och ESA, B-körkort är ett krav.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med elkraftsanläggningar 0,4-400kV, har vana av att upprätta bygghandlingar eller konstruktionsritningar, är självgående i AutoCAD (el likvärdigt) eller har erfarenhet av AMA och entreprenadjuridik.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Ansökningsformulär https://forms.office.com/r/PwYL4uP60e

Anställningsform                                   Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning                   Heltid

Tillträde                                                   Snarast

Löneform                                                 Månadslön

Antal lediga befattningar                     1

Sysselsättningsgrad                            100%

Ort                                                          Stockholm, Sundbyberg

Län                                                         Stockholm

Land                                                       Sverige

Kontakt                                                 Gruppchef, Marcus Neumann, marcus.neumann@nektab.se , 072 538 26 50

Publicerat                                              2022-09-23

Sista ansökningsdag                          2023-01-31