fbpx
Hoppa till innehåll

Beredare/projektör inom lokalnät – Östersund

Energibranschen går mot en spännande och ljus framtid. I omställningen mot mer förnybar energi och förstärkning av elnätet arbetar vi med de största aktörerna i branschen där vi behöver din expertis som projektör, beredare eller projektledare inom lokalnät. Vill du bli en del av gruppen Elkraft Norr i Östersund?

Vilka är vi?

NEKTAB är ett medarbetarägt konsultbolag som bildades år 2007. Vi levererar kvalificerade tjänster inom elkraftteknik inom alla spänningsnivåer. Vi har kontor på 15 orter i Sverige och verkar i hela landet. Besök gärna www.nektab.se.

Gruppen Elkraft Norr består idag av 14 anställda där merparten finns på kontoren i Östersund, Örnsköldsvik, Härnösand och Torpshammar. Gruppen är inriktad mot projekt inom lokalnät både åt beställare och entreprenörer.

Vad kan NEKTAB erbjuda dig?

En väsentlig del i vår företagskultur är samarbetet kollegor emellan, där vi är lyhörda gentemot varandra. Hos oss finns ingen prestige, det viktigaste är att vi tillsammans är drivande och pålitliga. Trots att vi är utspridda på olika kontor i hela Sverige ser vi kontinuerligt till att träffas och göra roliga saker tillsammans, resor, konferenser och aktiviteter. Hos oss är välmående och god arbetsmiljö av största vikt. Vi vill att våra medarbetare ska ha möjlighet att arbeta hemifrån, likväl ha en arbetsplats med kollegor för socialt utbyte. Vi erbjuder flexibla arbetstider, kontinuerlig fortbildning, friskvård och möjlighet förmånsbil.

Vad kan du hjälpa oss med?

För att hjälpa våra kunder att möta upp de behov som finns i landets norra delar söker vi en projektör, beredare eller projektledare inom lokalnät till gruppen Elkraft Norr, med placeringsort i Östersund.

Vi behöver din kompetens gällande beredning, projektering och projektledning av lokalnätsprojekt. Samarbetet mellan kollegor inom olika kompetensområden som exempelvis projektadministration, tillståndshantering, inmätning, skogsvärdering och fastighetsjuridik kommer bli en del av det dagliga arbetet hos oss.

Din erfarenhet

Vi söker dig som är ingenjör inom elkraftteknik eller motsvarande. Vi tror att du har erfarenhet av arbete med 0,4 – 24 kV ledningar. Du har goda kunskaper inom EBR, AB 04, ABT 06, ESA. Det är meriterande om du har agerat BAS-P/U och är diplomerad beredare eller van projektledare.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Anställningsform                                   Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning                   Heltid

Tillträde                                                   Snarast

Löneform                                                Månadslön

Antal lediga befattningar                      1

Sysselsättningsgrad                              100%

Ort                                                            Östersund

Län                                                           Jämtland

Land                                                         Sverige

Kontakt                                                    christian.olsson@nektab.se Tele: 0767 72 46 20

Publicerat                                                2022-12-06

Sista ansökningsdag                             2023-01-06

Ansök här:                                             https://forms.office.com/r/PwYL4uP60e