fbpx
Hoppa till innehåll

Beredare lokalnätsprojekt – Norrköping

Energibranschen står inför omfattande utmaningar de kommande åren. Omställningen mot mer förnybar energi och förstärkning av elnätet innebär stora investeringar för elnätsbolagen i Sverige och ökar resursbehovet hos oss på NEKTAB. Därför behöver vi din expertis som projektör, beredare eller projektledare inom lokalnät med placering i Norrköping– Är du vår nästa kollega?

Vilka är vi?

NEKTAB är ett medarbetarägt konsultbolag som bildades år 2007. Vi levererar kvalificerade tjänster inom elkraftteknik inom alla spänningsnivåer. Vi har kontor på 16 orter i Sverige och verkar i hela landet. Besök gärna www.nektab.se om du vill veta mer.

Gruppen Elkraft öst består idag av 20 anställda där merparten finns på kontoren i Stockholm, Västerås och Norrköping. Gruppen är inriktad mot projekt inom elkraft både åt beställare, entreprenörer och andra aktörer.

Vad kan NEKTAB erbjuda dig?

En väsentlig del i vår företagskultur är samarbetet kollegor emellan, där vi är lyhörda gentemot varandra. Hos oss finns ingen prestige, det viktigaste är att vi tillsammans är drivande och pålitliga. Trots att vi är utspridda på olika kontor i hela Sverige ser vi kontinuerligt till att träffas och göra roliga saker tillsammans, så som resor, konferenser och aktiviteter.

Välmående och god arbetsmiljö är av största vikt. Vi vill att våra medarbetare ska ha möjlighet att arbeta hemifrån, likväl ha en arbetsplats med kollegor för socialt utbyte. Vi erbjuder flexibla arbetstider, kontinuerlig fortbildning, friskvård och möjlighet till förmånsbil.

Vad kan du hjälpa oss med?

För att hjälpa våra kunder att möta upp de behov som finns i landets mellersta delar söker vi en projektör, beredare eller projektledare till gruppen Elkraft Öst, med placering i Norrköping.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att hjälpa våra kunder i arbetet med förstudier, arbetshandlingar och tillstånd för utbyggnation och ombyggnation av elnätet, både i landsbygds- och stadsmiljö. Arbetet utförs på både kontor och ute i fält.

Samarbete är en viktig del av det dagliga arbetet hos oss. Det sker exempelvis mellan olika kompetensområden som projektadministration, tillståndshantering, inmätning, skogsvärderingen och fastighetsjuridik.

Din erfarenhet

Vi söker dig som är ingenjör inom elkraftteknik eller motsvarande, alternativt har annan arbetslivserfarenhet som är likvärdig.

Du har goda kunskaper inom IT, EBR, AB 04, ABT 06 och ESA, B-körkort är ett krav.

Det är meriterande om du har god materialkunskap, erfarenhet av arbete med elkraftsanläggningar 0,4-24kV, eldistribution eller är diplomerad beredare

Vi ser fram emot att träffa dig!

Ansökningsformulär https://forms.office.com/r/PwYL4uP60e

Anställningsform                                   Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning                   Heltid

Tillträde                                                   Snarast

Löneform                                                 Månadslön

Antal lediga befattningar                     1

Sysselsättningsgrad                            100%

Ort                                                          Norrköping

Län                                                         Östergötland

Land                                                       Sverige

Kontakt                                                 Gruppchef, Marcus Neumann, marcus.neumann@nektab.se , 072 538 26 50

Publicerat                                              2022-09-23

Sista ansökningsdag                          2023-01-31