Tillståndshandläggare

NEKTAB söker Tillståndshandläggare

 

NEKTAB är ett konsultbolag som bildades år 2007. Vi levererar kvalificerade tjänster inom elkraftteknik inom alla spänningsnivåer. Våra tjänster sträcker sig över samtliga moment vid ny-, till- eller ombyggnad av elnät i luft, mark eller vatten. Vi har kontor på 14 orter i Sverige och verkar i hela landet. För mer info se www.nektab.se.

På NEKTAB är vi lyhörda, pålitliga och drivande. Våra kärnvärden genomsyrar hela vår organisation, verksamhet och beslut. På NEKTAB sätter vi ett stort värde i samarbete, goda relationer till våra medarbetare och kunder samt att vi har ett gott arbetsklimat och levererar med kvalité.

Bakgrund

För att möta våra kunders behov behöver vår tillståndsavdelning förstärkas. Den består idag av 6 personer stationerade i Göteborg, Trollhättan, Lidköping och Arvika. Gruppen är inriktad på  fastighetsjuridisk handläggning och på koncessioner och tillståndsärenden.

Vem söker vi?

Som handläggare kommer du i huvudsak arbeta med tillståndsärenden inom energisektorn i form av koncessionsansökningar, samrådshandlingar, MKB:er, dispenser och miljöåtgärdsplaner med Miljöbalken och Ellagen som grund. I tjänsten förekommer även resor, exempelvis fältbesök i projekt. Beroende på din bakgrund kan det även bli aktuellt med projektledning/uppdragsledning.

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom miljö, biologi, ekologi, samhällsbyggnad, lantmäteri eller motsvarande. Viss erfarenhet är meriterande, men inte ett krav. Du är en social person som arbetar strukturerat och metodiskt, uttrycker dig väl i tal och skrift och tycker om att arbeta i projektform där tempot kan variera.

 

Vad kan NEKTAB erbjuda dig?

NEKTAB erbjuder dig en arbetsplats där välmående och god arbetsmiljö är av stor vikt. Vi tror att detta kan uppnås genom möjlighet till flexibla arbetstider, utveckling och utbildning, friskvård samt ett gott samarbetsklimat mellan oss kollegor.

Vi berättar gärna mer om fler av våra förmåner när vi ses för intervju.

 

Tillträde till tjänst: Efter överenskommelse.

Tjänstgöringsgrad: 100% tillsvidare.

Ort: Efter överenskommelse

För mer info kontakta Hanna Erixon på hanna.erixon@nektab.se eller mobil 0721483524

 

Ansök

Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan snarast till hanna.erixon@nektab.se

Sista ansökningsdag är 15 maj 2019