Projektadministratör

NEKTAB söker projektadministratör

NEKTAB är ett medarbetarägt konsultbolag som bildades år 2007. Vi levererar kvalificerade tjänster inom elkraftteknik inom alla spänningsnivåer. Våra tjänster sträcker sig över samtliga moment vid  ny-, till- eller ombyggnad av elnät i luft, mark eller vatten. Vi har kontor på 14 orter i Sverige och verkar i hela landet. För mer info se www.nektab.se.

På NEKTAB är vi lyhörda, pålitliga och drivande. Våra kärnvärden genomsyrar hela vår organisation, verksamhet och beslut. På NEKTAB sätter vi ett stort värde i samarbete, goda relationer till våra medarbetare och kunder samt att vi har ett gott arbetsklimat och levererar med kvalité.

Bakgrund

För att möta våra kunders behov behöver vår Tillståndsgrupp förstärkas. Vi är idag 8 personer stationerade i Trollhättan, Göteborg, Lidköping och Arvika. Gruppen är inriktad på avtalshantering och fastighetsjuridiska frågor samt koncessioner och tillstånd.

Vem söker vi?

Som projektadministratör kommer du i huvudsak arbeta med avtalshantering och administration i projektform, främst för kraftledningar men även annan infrastruktur. Vi tror att du har en administrativ gymnasieutbildning och/eller några års erfarenhet av liknande arbete. Du är van att arbeta i Word och Excel, behärskar det svenska språket väl och är duktig på att formulera dig i skrift. Då arbetet innebär mycket kontakt med fastighetsägare och kollegor är det viktigt att du är bekväm i att föra dialog via telefon, mail och brev.

Som person är du ordningsam, strukturerad och levererar resultat med hög kvalitet. Du har lätt för att samarbeta och kan vara flexibel i projekt när detta krävs.

Vad kan NEKTAB erbjuda dig?

NEKTAB erbjuder dig en arbetsplats där välmående och god arbetsmiljö är av stor vikt. Vi tror att detta kan uppnås genom möjlighet till flexibla arbetstider, utveckling och utbildning, friskvård samt ett gott samarbetsklimat mellan oss kollegor.

Vi berättar gärna mer om fler av våra förmåner när vi ses för intervju.

 

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Tjänstgöringsgrad: 100% tillsvidare.

Ort: Lidköping eller Arvika

För mer info kontakta Eva Olsson, Gruppchef Tillståndsgruppen

eva.olsson@nektab.se

070-266 85 42

Ansök

Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan snarast till eva.olsson@nektab.se

Sista ansökningsdag är 4 oktober 2019