Markförhandlare

Konsult inriktning Markförhandling

NEKTAB är ett medarbetarägt konsultbolag som bildades år 2007. Vi levererar kvalificerade tjänster inom elkraftteknik inom alla spänningsnivåer. Våra tjänster sträcker sig över samtliga moment vid  ny-, till- eller ombyggnad av elnät i luft, mark eller vatten. Vi har kontor på 14 orter i Sverige och verkar i hela landet. För mer info se www.nektab.se.

På NEKTAB är vi lyhörda, pålitliga och drivande. Våra kärnvärden genomsyrar hela vår organisation, verksamhet och beslut. På NEKTAB sätter vi ett stort värde i samarbete, goda relationer till våra medarbetare och kunder samt att vi har ett gott arbetsklimat och levererar med kvalité.

Bakgrund

För att möta våra kunders behov behöver vår GIS- och Markgrupp förstärkas. Vi är idag 6 personer stationerade i Karlstad, Linköping och Arvika. Gruppen är inriktad på markåtkomst, skogliga tjänster samt GIS och mätningsrelaterade frågor.

Vem söker vi?

Som markförhandlare kommer du i huvudsak arbeta med markåtkomstfrågor och skogliga tjänster inom energisektorn men även inom annan infrastruktur. I arbetsuppgifterna ingår b.la fastighetsrättsliga frågor, värdering och skadereglering av skog och åkermark, representera våra kunder i kontakt med markägare och myndigheter.

I tjänsten förekommer även resor, exempelvis fältbesök i projekt. Körkort B krävs. Beroende på din bakgrund kan det även bli aktuellt med projektledning/uppdragsledning.

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning som jägmästare, skogsmästare, lantmätare eller motsvarande. Erfarenhet från infrastrukturprojekt, fastighetsjuridik och förhandlingar är meriterande, men inte ett krav. Du är en social person som arbetar strukturerat och metodiskt, samt uttrycker dig väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlighet och din sociala förmåga. Du tycker om att arbeta i projektform där tempot kan variera.

Vad kan NEKTAB erbjuda dig?

NEKTAB erbjuder dig en arbetsplats där välmående och god arbetsmiljö är av stor vikt. Vi tror att detta kan uppnås genom möjlighet till flexibla arbetstider, utveckling och utbildning, friskvård samt ett gott samarbetsklimat mellan oss kollegor.

Vi berättar gärna mer om fler av våra förmåner när vi ses för intervju.

Tillträde: Efter överenskommelse.

Tjänstgöringsgrad: 100% tillsvidare.

Ort: Efter överenskommelse.

För mer info kontakta Ludvig Edman, Gruppchef för GIS- och Markgruppen

ludvig.edman@nektab.se
072 148 35 96

 

Ansök

Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan snarast till ludvig.edman@nektab.se
Sista ansökningsdag är 15 oktober 2019