DOKUMENTATIONSTEKNIKER

NEKTAB, Nordisk Elkraft Teknik AB bildades 2007. Sedan starten har vi levererat kvalificerade tjänster inom elkraftteknik och i alla spänningsnivåer. Våra tjänster sträcker sig över samtliga moment vid ny-, till- eller ombyggnad av elnät i luft, mark och vatten.

Vi är verksamma över hela landet, se mer information om våra orter här

NEKTAB är under stark tillväxt och har nu behov av att förstärka med två stycken dokumentationstekniker. Tjänsten omfattar 100% och avser först en projektanställning på 6 månader, därefter med möjlighet till förlängning. Finns möjlighet till visstid ned till 50 % ifall upplägg passar båda parter.

Din roll som dokumentationstekniker
Som dokumentationstekniker arbetar du löpande i pågående projekt alternativt med slutdokumentation i våra kunders olika kart- och dokumentationsprogram. Detta sker i nära samarbete med våra beredare och projektörer. Du kommer att arbeta i programmet Netbas men fler program kan bli aktuella beroende på orderingång.

Dina egenskaper
Du är lyhörd, pålitlig och drivande. Arbetet kräver att du är strukturerad, kommunikativ och van vid att arbeta självständigt. Datorvana är ett krav och viss el-kunskap, erfarenhet av arbete i Netbas är önskvärt.

Ort
Aktuell placeringsort är i första hand Trollhättan eller Lidköping men är förhandlingsbart.

TILLTRÄDE

Tjänsten tillsätts omgående.

 

ANSÖKAN

Ansökan görs via mail till Johan Persson.
johan.persson@nektab.se