LEDIGA JOBB

GRUPPCHEF

NEKTAB är under stark tillväxt och har nu behov av att förstärka med en ny Gruppchef för vår grupp, Lokalnät Öst (Stockholm).

Gruppen består idag av 6st anställda är alla sitter stationerade på vårt kontor i Solna på Frösunda Gård.

DOKUMENTATIONSTEKNIKER

NEKTAB är under stark tillväxt och har nu behov av att förstärka med två stycken dokumentationstekniker. Tjänsten omfattar 100% och avser först en projektanställning på 6 månader, därefter med möjlighet till förlängning. Finns möjlighet till visstid ned till 50 % ifall upplägg passar båda parter.

Aktuell placeringsort är i första hand Trollhättan eller Lidköping men är förhandlingsbart.

STATIONSPROJEKTÖR

Vi söker nu personal till vår enhet Stationer & Ställverk.

Du kommer främst att arbeta med: Planering och projektering, konstruktion, dimensionering,upphandlingsstöd och projektledning.

Uppdrag kommer främst att vara mot nätbolag med tjänster som utredningar, förstudier, projektering och konstruktion.

 

 

BEREDARE

NEKTABs verksamhet i Lokalnät Öst söker nu fler beredare för att möta våra kunders växande behov i Stockholmsregionen.

I ditt arbete som beredare är du ansiktet utåt för NEKTABs kunder och sköter kontakten med kommuner, markägare och övriga intressenter för att säkerställa framkomligheten i projekten.

 

 

PROJEKTÖR FÖR ELNÄT I CITY- OCH TÄTORTSMILJÖ

NEKTABs verksamhet i Lokalnät Öst söker nu fler projektörer för att möta våra kunders växande behov i Stockholmsregionen.

Som projektör i city/tätortsmiljö kommer du främst att arbeta med nätberäkningar och dimensionering av anläggningar för att sedan skapa och redigera ritningar och bygghandlingar, oftast i DWG-format.