Gruppchef

Bakgrund

För att möta våra kunders behov behöver vår tillståndsavdelning förstärkas.  I arbetsuppgifterna ingår uppdragsledning och handläggning i koncessions- och tillståndsärenden samt ev. fastighetsjuridiska frågor, beroende på din bakgrund.

En del av tjänsten avser ledarskap som Gruppchef där vi söker dig som vill leda och driva tillståndsavdelningen som idag består av 6 personer stationerade i Göteborg, Trollhättan, Lidköping och Arvika. Gruppen är inriktad dels på fastighetsjuridisk handläggning och dels på koncessioner och tillståndsärenden.

 

Vem söker vi?

Som gruppchef kommer du bland annat att ansvara för resursfördelning och beläggning av projekt inom gruppen, anbudsarbete, att skapa goda kontakter med kunder och partners samt hålla i medarbetarsamtal, lönesamtal och gruppträffar mm. I tjänsten förekommer resor till våra kontor och fältbesök i projekt.

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom miljö, biolog, samhällsbyggnad, lantmäteri eller liknande samt erfarenhet av ledarskap. Vi söker dig som har erfarenhet av exempelvis MKB och samråd, markåtkomst, fastighets- eller miljöjuridik. Du är en entusiasmerande och trygg person som brinner för personalfrågor, har ett driv för affärer samt är intresserad av att leda personal i en tillväxtfas.

 

Vad kan NEKTAB erbjuda dig?

NEKTAB erbjuder dig en arbetsplats där välmående och god arbetsmiljö är av stor vikt. Vi tror att detta kan uppnås genom möjlighet till flexibla arbetstider, utveckling och utbildning, friskvård samt ett gott samarbetsklimat mellan oss kollegor.

Vi berättar gärna mer om fler av våra förmåner när vi ses för intervju.

 

Tillträde till tjänst: Efter överenskommelse.

Tjänstgöringsgrad: 100% tillsvidare.

Ort: Efter överenskommelse

För mer info kontakta Hanna Erixon via tele: 0721483524 eller mail: hanna.erixon@nektab.se

 

Ansök

Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan snarast till hanna.erixon@nektab.se

Sista ansökningsdag är 15 maj 2019