GIS-ingenjör

NEKTAB söker GIS-ingenjör

NEKTAB är ett medarbetarägt konsultbolag som bildades år 2007. Vi levererar kvalificerade tjänster inom elkraftteknik inom alla spänningsnivåer. Våra tjänster sträcker sig över samtliga moment vid  ny-, till- eller ombyggnad av elnät i luft, mark eller vatten. Vi har kontor på 14 orter i Sverige och verkar i hela landet. För mer info se www.nektab.se.

På NEKTAB är vi lyhörda, pålitliga och drivande. Våra kärnvärden genomsyrar hela vår organisation, verksamhet och beslut. På NEKTAB sätter vi ett stort värde i samarbete, goda relationer till våra medarbetare och kunder samt att vi har ett gott arbetsklimat och levererar med kvalité.

Bakgrund

För att möta våra kunders behov behöver vår GIS- och Markgrupp förstärkas. Vi är idag 6 personer stationerade i Karlstad, Linköping och Arvika. Gruppen är inriktad på GIS och inmätning, markåtkomst och skogliga tjänster.

Vem söker vi?

Som GIS-ingenjör arbetar du i huvudsak med att anpassa och behandla geodata, tillhandahålla tjänster och geografisk information till organisationen och våra kunder, ansvara för ajourhållning och delta i verksamhetens utveckling av GIS-tjänster samt mätningsuppdrag.

I tjänsten förekommer veckolånga resor, exempelvis fältbesök i projekt. Körkort B krävs. Beroende på din bakgrund kan det även bli aktuellt med projektledning/uppdragsledning.

Vi ser att du har en akademisk utbildning som GIS-ingenjör eller motsvarande. Erfarenhet från ArcGIS PRO/Online och infrastrukturprojekt är meriterande, men inte ett krav. Du är van att röra dig i fält och är en social och flexibel person som ser möjligheter. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och sociala förmåga. Du tycker om att arbeta i projektform där tempot kan variera.

Vad kan NEKTAB erbjuda dig?

NEKTAB erbjuder dig en arbetsplats där välmående och god arbetsmiljö är av stor vikt. Vi tror att detta kan uppnås genom möjlighet till flexibla arbetstider, varierande arbetsuppgifter, utveckling och utbildning, friskvård samt ett gott samarbetsklimat mellan oss kollegor.

Vi berättar gärna mer om fler av våra förmåner när vi ses för intervju.

Tillträde: Efter överenskommelse.

Tjänstgöringsgrad: 100% tillsvidare.

Ort: Efter överenskommelse.

För mer info kontakta Ludvig Edman, Gruppchef för GIS- och Markgruppen

ludvig.edman@nektab.se
072 148 35 96

 

Ansök

Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan snarast till ludvig.edman@nektab.se

Sista ansökningsdag är 30 september  2019